ФІМЛЯНИ на ІV Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки»

30 листопада - 1 грудня 2017 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки».

В роботі секції: «Шляхи забезпечення фінансово-економічної безпеки» з доповіддю: «Аналіз практичних аспектів рейдерства як загрози економічній безпеці підприємств», в рамках апробації новизни науково-дослідної роботи Малої Академії Наук, виступив учень 4-го курсу ПЕТРАКІВСЬКИЙ ДАНИЛО (науковий керівник – вчитель економіки фізико-математичного ліцею ШУЛЬГАВ.І., кандидат економічних наук, доцент).

Досвідчені науковці, котрі брали участь у роботі конференції, студенти та викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, Уманського державного педагогічного університету, високо оцінили виступ ліцеїста та включили його роботу до публікації в науковому збірнику.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 15 Квітня 2021

Цей сайт безкоштовний!