Тиждень соціально-психологічної служби: "Емоційний інтелект"

З 26.02 по 02.03.2018р. в ліцеї проходив тиждень соціально-психологічної служби за темою "Емоційний інтелект". Навички взаєморозуміння». Учнів знайомили з поняттям емоційного інтелекту (ЕQ) і його значенням в сучасному світі; чому були присвячені друковані пам’ятки, де також є посилання для проходження тесту з визначення рівня EQ . Надано перелік прийомів активного слухання, які допомагають правильно зрозуміти співрозмовника, дати йому можливість висловитися й розкритися та створити для нього атмосферу прийняття . Ознайомили з можливістю екологічно висловлювати свої почуття (в тому числі образи, злість, роздратування) в розмові з однолітками і дорослими через «Я-ПОВІДОМЛЕННЯ».

Приємною несподіванкою для учнів 7-9 класів став виступ соціально-психологічного театру зі сценкою, присвяченою застосуванню «Я-ПОВІДОМЛЕННЯ», де було показано, як саме і в яких ситуаціях його можна використовувати, які результати отримати. Актори – учні 9-б класу, проявили свої акторські здібності. Учні – глядачі з зацікавленістю спостерігали за їх грою і розвитком події та проводжали оплесками. Відповідну інформацію було також надано в друкованих пам`ятках.

Охочих було запрошено прийняти участь у ПСИХОЛОГІЧНОМУ КВЕСТІ, до якого все ще можна приєднатися! Учасникам пропонується три теми для розгляду і практичні завдання до них:

· особливості діяльності спеціалістів: психолога, психотерапевта, психіатра;

· прийоми активного слухання і їх застосування на практиці;

· піраміда потреб А. Маслоу, визначення ієрархії власних потреб.

Нагородою в перемозі є «Сертифікат на отримання поточної оцінки «12» балів з біології». В зв’язку з вимушеною перервою в навчальному процесі прийняття відповідей подовжено до 17.03.2018р. включно. Умови можна знайти на інформаційному стенді ліцею.

Дякуємо всім за активну участь і бажаємо приємних вражень від застосування отриманої інформації!

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 15 Квітня 2021

Цей сайт безкоштовний!